психология личности Травма секреты психологии

11 ознак того, що у тебе є психологічна травма

Сейчас читают: 445
liza.ua

Травма — це не тільки коли ти впала і забила коліно. Насправді навіть у дорослої людини може бути незагоєна психологічна травма, яка не дає рухатися далі і відштовхує від позитивних змін.Ось 11 ознак того, що у тебе є незагоєна психологічна травма.Дай відповідь на кілька простих запитань:Якщо ти відповіла на обидва питання «так», значить, у тебе точно є якась незагоєні психологічна травма.

Тобі складно прийняти позитивні зміни, можливо, ти навіть вважаєш, що не заслужила хорошого. Якщо це так — звернися до психолога якомога швидше, щоб повернути собі можливість радіти життю.Не можеш відмовитися від планування всього навколо?

Відчуваєш роздратування від того, що щось може піти не за планом? Занадто сильно любиш тримати все під контролем? Що ж, подружка, можливо, у тебе є травма після ситуації, в якій ти відчувала себе безпорадною, не могла вплинути ні на що.Така поведінка може також говорити про те, що ти не довіряєш оточуючим (навіть своїм близьким), собі і світу в цілому.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA