контакт

«Батько має навчити доньку тонкощам чоловічої уваги: отримувати подарунки, довіряти протилежній статі», — Олександр Педан поділився власним досвідом

Сейчас читают: 836
elle.ua

Тато для доньки — еталон її майбутнього чоловіка. Це вже доведено психологами. Батько має навчити доньку тонкощам чоловічої уваги: отримувати правильно подарунки, довіряти протилежній статі.

Важливо показати, що вона має шукати партнера, який буде любити, оберігати, піклуватися.Як би банально не звучало, але «як за кам’яною стіною» — якраз про це.Фото: Ден БобровЄ один цікавий факт.

Якщо вчасно не зупинити тактильний контакт між батьком та донькою, то це може призвести до дуже неприємних речей. Взагалі дівчата — ніжні створіння, яких хочеться постійно обіймати та тіскати.

Але в майбутньому вона стане жінкою та, припустимо, може почати зустрічатися з якимось «лайном». Хоч її голова і розумітиме реальний стан речей, але коли хлопець почне обіймати, так, як це колись робив тато, то підсвідомість пересилить розум.Це неконтрольована емоція, з якою ти нічого не можеш зробити.Тому для дівчинки у період пубертату на перший план виходить мама і якраз вона вчить дівчину, як бути майбутньою.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA