благотворительность бег забіг

Благодійний щедрий забіг 19 грудня: пробіжи будь-яку дистанцію та покажи своє добре серце!

Сейчас читают: 587
cosmo.com.ua

1 грудня — Щедрий Вівторок, всеукраїнський день добрих справ, коли кожен може проявити себе у допомозі іншим. У цей день фонд Родини Загорій та благодійна платформа Kind Challenge анонсують Щедрий забіг та закликають всіх добрих людей приєднатись, незважаючи на біговий досвід та спортивну підготовку.

Участь безкоштовна: для цього треба зареєструвати свою благодійну кампанію за посиланням, зібрати на вибраний благодійний фонд будь-яку суму грошей, а 19 грудня пробігти будь-яку дистанцію з будь-якої точки планети по мапі у формі серця.

Ті, хто зберуть більше 1000 грн, отримають медаль Щедрого Бігуна та стануть учасником того, як простий біг робить справжні дива!

Бігуни, що зберуть найбільшу кількість грошей на благодійність, отримають призи від партнерів. Мета забігу: з 1 по 19 грудня 2020 року зібрати 1000+ учасників та 1 000 000 грн на благодійність для різних добрих цілей (для 25 благодійних фондів та громадських організацій).  Як взяти участь у Щедрому Забігу? 1.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA