«Дитині потрібен час, щоб зрозуміти — відсутність мами не означає «небезпека» і потрібно плакати», — Валентина Хамайко про виховання дітей

Сейчас читают: 351
elle.ua

телеведуча виховує чотирьох дітей і на своїй сторінці в Instagram та у блозі на YouTube ділиться порадами з менш досвідченими батьками.

На думку Валентини, самостійність дитини потрібно виховувати з пелюшок і здорова зайнятість батьків, відсутність нянь, бабусь 24 години на добу ідеально стимулюють це.

Оскільки немовляті рівноцінно потрібні як обійми, так і можливість побути одному у стані спокою.«Дитині потрібен час, щоб зрозуміти — відсутність мами не означає "небезпека" і потрібно плакати.

Це можливість щось роздивитись, дотягнутись, покрехтати! Під здоровою зайнятістю батьків розумію те, що мама і тато не живуть лише тим, що чекають перший писк дитини і біжать на порятунок, аби повернути, піднести чи підняти.Instagram/valentinakhamaikoДитина росте, а з нею росте і можливість проявляти свою самостійність.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA