знаки зодиака гороскоп на сегодня Луна ежедневный гороскоп

Гороскоп на тиждень з 10 по 16 серпня: одна з найогидніших різновидів брехні — мовчання

Сейчас читают: 423
hochu.ua

Гороскоп на тиждень з 10 по 16 серпня на сайті HOCHU.ua каже, з 10 по 16 серпня — спадний Місяць. На цьому тижні вас можуть очікувати різноманітні негаразди, але ваше завдання — будь-якими силами зберегти гарний настрій.

Саме від нього буде залежати, як повернеться ваше майбутнє.Загальний гороскоп для всіх знаків Зодіаку на тиждень з 10 по 16 серпня говорить, що вихідні дні — час, коли можна і потрібно підштовхувати своє життя вперед, назустріч новим звершенням, але тільки за умови, що в наявності вже є певна стартовий капітал.Також підписуйтесь на наш щоденний Telegram-канал гороскопів.Астропрогноз для Овнів на тиждень попереджає, що неприємності можуть вас чекати там, де ви їх не очікуєте побачити.

Впораєтеся з усіма проблемами і навіть провернете все в найвигіднішому світлі для себе. Велика ймовірність, що результат перевершить ваші очікування.

говорить, що в стосунках з другою половинкою потрібно мотивувати партнера, а не мовчки скаржитися на життя. Використовуйте всі свої чари,

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA