Афиша

Halloween на Даринку: топові герої, досліди від Франкенштейна та майстер-класи

Сейчас читают: 613
liza.ua

Діставай найекстравагантніший костюм і приєднуйся до гуляння Halloween у столичному маркет-моллі «Даринок».Минулорічне святкування було дуже успішним, але організатори запевняють: цього року буде ще яскравіше!

31 жовтня й 1 листопада Королі ночі, Мертва відьма, ВОНО, Джон Сноу й інші персонажі подарують подарунки всім, хто підтримає атмосферу й прийде в образі.

За грим не хвилюйся! Майстри розпису тіла на локації допоможуть перетворитися в будь-якого монстра, безкоштовно!Тематична анімаційна програма з конкурсами пройде в зоні Wi-Fi «Даринку» з 12:00 до 18:00.

Зокрема, і на кращий костюм серед гостей. Тут же розмістяться інтерактивні зони з потойбічними силами.З 15:00 до 15:30 гостей чекає спеціальна шоу-програма – «Досліди від Франкенштейна».Біля 1 і 6 входів маркет-моллу, і на території, Малефісента, Крик, П’ятниця 13 і Чумний лікар пригощатимуть гостей цукерками й будуть направляти до епіцентру подій.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA