традиции праздник обряды православие Христианство Рождество колядки

Колядки на Різдво українською мовою

Сейчас читают: 347
liza.ua

Новий рік та Різдво вже стукають у двері. І зовсім скоро настане казкова пора, коли колядки на Різдво зазвучать у всіх будинках і на всіх вулицях.

Ми підготували для тебе чудові різдвяні колядки, пісні та вірші для дітей і дорослих! Зустрічай початок Нового 2021 року зі справжнім святковим настроєм.Готуємось до зустрічі Нового року 2021, а після цього нас чекає ще одне сімейне свято, коли збираються всі дорогі серцю люди за одним столом, коли всі колядують і розповідають щоразу нові історії, — Різдво!Різдво Христове завжди було багате на обряди та звичаї.

До найдавніших традицій відносяться різдвяні піснеспіви — колядки. Вважається, що вони пішли ще від язичництва, а з приходом християнства просто трохи змінилися.В колядках прославляють народження Христа.

Головний сенс колядування — прославляння дому, до якого ви йдете, і побажання господарям статків, здоров’я, добробуту і доброго врожаю.У народі вважається, що кожне слово у колядці має магічну силу.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA