люди страхи

Красива, розумна, самотня?

Сейчас читают: 892
upsihologa.com.ua

Ви коли-небудь задумувалися, чому ваша подруга, будучи ефектною, привабливою та розумною ось уже не перший місяць, рік, або три роки не знаходить собі пари?

Які відчуття супроводжують її? Це свідомий вибір чи дещо інше?Ознака того, що вам тривожно, страшно, або неприємно залишатись самій в приміщенні — це ознака травм та страхів минулого, часто ще з дитинства.

Проте здоровий статевий потяг ніхто не відміняв. Фізіологічний потяг до реалізації своїх потреб — це також нормально і його потрібно реалізовувати.⠀Казки, які розказували дівчатам у дитинстві та мультфільми, які вони бачили формували в уяві образ дракона, монстра і лицаря, як противагу йому. ⠀Уникнення знайомств з невідомими хлопцями, відсутність соціальної активності — це зазвичай або підгрування дитячим страхам (не хочу зустрічати дракона, а лицарі вже давно вимерли), або страх знову отримати травму (явище пов'язане із негативним досвідом у минулому).⠀Найкраща рекомендація для дівчат — це слухати і дивитися.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA