Марян Савка карантин Шоу-бизнес ХОЧУ ЭКСКЛЮЗИВ Марян Савка

Мар’яна Савка: цікаві факти про виконавицю, лідерку гурту "Мар’яничі", та прем’єра кліпу "Ваніль, кориця і шафран"

Сейчас читают: 112
hochu.ua

Ми продовжуємо ділитися з нашими читачами цікавою інформацією про музикантів, за якими варто спостерігати. Сьогодні у центрі уваги — Мар’яна Савка.

Цікаві факти біографії, а також прем'єра атмосферного відео уже в нашому матеріалі.Мар’яна Савка — людина ренесансна. Пише і видає книжки, співає, створює музику, малює і не боїться нових творчих викликів.Ці та інші факти, що розкривають особистість Мар’яни Савки, читайте далі.Народилася в родині режисера народного театру і хормейстерки, вчительки музики.

Відтак на сцені була з дитинства, грала в татових виставах і співала в маминих хорах та ансамблях.У Львові на початку 90-х вчилася на українській філології і паралельно займалася в театральній студії, а згодом півтора року працювала в Молодіжному театрі ім.

Леся Курбаса. В той час належала до відомого літературного угруповання ММЮННА ТУГА.Першу книжку віршів видала у 1995 році. А загалом поетичних збірників для дорослих і дітей у неї вийшло 18.Працювала літературознавицею, бібліографкою,

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA