люди фразы уроки секс

Новинки від "КМ-Букс": цікаві ідеї для дозвілля за книгою

Сейчас читают: 848
hochu.ua

Ми продовжуємо ділитися з вами книжковими новинками, вартими уваги. Цього разу на зв'язку "Видавнича група КМ-Букс".Зберігайте, щоб не загубити цікаві ідеї для літнього дозвілля за книгою.За двадцять років по тому, як гостра й новаторська книжка "Секс і місто" змінила ландшафт поп-культури й мистецтва побачень завдяки прискіпливому погляду на ритуали парування мангеттенськоїеліти, Кендіс Бушнелл представляє новий твір про плюси й мінуси сексу, коли тобі вже стукнуло п'ятдесят.

На власному досвіді письменниця будує мудру й сатиричну історію життя і кохання, розглядаючи їх під різними кутами: шлюб і діти, розлучення й утрати, а ще тиск, який відчувають жінки, прагнучи зберегти молодість й отримати бажане.Ця книга зосереджена на нових персонажів – п’ять подруг, які переживають знайомства після своїх 50-ти років у XXI столітті у сучасному Манхеттені та Хемптоні!

Історія знімає пласт шаблонів про вік, відносини й розповість про дослідження та експерименти зі знайомствами у Tinder та багато

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA