душа

Поради психолога: як позбутися провини перед дітьми за те, що багато працюєте і мало проводите часу з ними?

Сейчас читают: 662
elle.ua

Parents.Зараз батьки маленьких дітей вимушені багато працювати. Через що багато з них відчуває провину, адже мало часу проводять з дітьми.

Особливо, коли пропускають якісь важливі етапи у їхньому розвитку. Зокрема, перші кроки чи перші слова. Проте професорка психології Каліфорнійського університету Соня Любомірски каже, що етапи розвитку дитини — це лише маленька частина того, що є дійсно важливим у житті.«Найважливіше, що дають батьки — це любов, підтримки та виховання», — каже Любомірски.

Велике дослідження Гарвардської школи бізнесу показало, що діти мам, які працюють, почувають себе так само щасливо, як і діти мам, які не працюють.

Ось декілька порад, як дати найбільше своїм дітям та родині, якщо ви багато часу проводите за роботою.Кадри з фільму «Я не знаю, як вона це робить»Ваша дитина смішно помиляється у словах або в захваті, що може їхати на велосипеді без додаткових коліс?

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA