люди фразы страхи родители

ПРОБЛЕМА РОМАНТИЧНИХ СТОСУНКІВ 21 СТОЛІТТЯ

Сейчас читают: 106
upsihologa.com.ua

Однією з найпопулярніших проблем, з якою звертаються до психолога є проблема спілкування з протилежною статтю. Вона охоплює усі етапи взаємодії, починаючи від моменту знайомства і завершуючи входженням в шлюбні відносини.Як би не дивно це звучало, але люди в сучасному світі не вміють спілкуватися в реальному житті, за межами просторів Інстаграму, Телеграму, Баду та безлічі інших молодіжних платформ для спілкування.В першу чергу це пов’язано з тим, що соціальні мережі дають можливість створити бажаний образ себе ідеального.

Можна бути надзвичайно емоційним на фотографіях, акцентувати увагу на своїх перевагах та з легкістю приховувати недоліки. Але у реальному житті ця особа може кардинально відрізнятися від створеного «ідеального» образу.

Особливо важко приховати свої недоліки в процесі спілкування.Цікаво також, що ця проблема в рівній мірі стосується і жінок, і чоловіків.Часто, люди просто не розуміють з чого почати знайомство в реальному житті, про що говорити, як підтримувати.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA