контакт душа

«Раджу усім татам обов’язково йти з дружиною на пологи, якщо ви дійсно хочете цього повністю», — Олександр Педан поділився власним досвідом

Сейчас читают: 219
elle.ua

Я — класичний приклад чоловіка, який довго дозрівав до дітей. Вважаю, що чоловік у сім’ї стає справжнім батьком, коли він дозріє, і це не залежить від віку, а прямо пропорційно внутрішнім процесам — гормональним, фізіологічним, моральним тощо.

Я — не фахівець, але це те, що зрозумів, ставши татом двічі.Донька Лєра. Флешбеки 2005 рокуУ мене була абсолютна кардинальна різниця у ставленні до народження Лєри та Маріка.

Лєрі зараз 15. Коли донька народилася, я був у Німеччині в турі з КВК. Я не те, що на пологах, а навіть не був у країні в цей момент і не встиг забрати Лєру з пологового будинку… Це робив її майбутній хресний.

Досі каюсь. Можливо так тоді й треба було, а можливо ні. Але так сталося. Я відвертий із собою. Я частково пропустив і процес виховання доньки.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA