місто Братислава Концерт Афиша куда пойти мероприятия місто Братислава

Серпень 2020, або Не проспи літо: кращі концерти місяця

Сейчас читают: 308
hochu.ua

Серпень — перший літній місяць, що нарешті порадував безліччю концертів. Панк-хулігани на чолі із Сергієм Міхалком, харків’яни, яких обожнюють школярі, "фантастична жінка" в камерному форматі, хіп-хоп діамант із шаленими переглядами на YouTube і ще багато крутих виступів чекають на вас.Ляпіс-98 зі своїм незмінним худруком Сергієм Міхалком знову дадуть жару й заспівають пісень, від яких щемить серце й хочеться піти в танець.

За традицією не обійдеться без спілкування зі слухачами та всіляких імпровізацій від лідера колективу.За традицією учасники гурту гурту Скрябін (а також Юрій "Юркеш" Юрченко) дадуть серпневий концерт на честь Дня народження Кузьми.

Цього разу він пройде у вертикальному форматі: велику сцену розташують під балконами готелю "Братислава", а глядачі розмістяться в номерах, а саме — на балконах.Легендарні душевні поп-рокери на чолі з Олегом Собчуком влаштують затишний концерт за всіма правилами безпеки на Арт-заводі "Платформа".

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA