книги что посмотреть фильмы экранизация

Топ-7 екранізацій книг-бестселерів, що варті твоєї уваги

Сейчас читают: 272
cosmo.com.ua

Тобі знайома ситуація, коли страшенно хочеться прочитати історичний роман чи соціальну драму, та вільного часу в тебе набагато менше, аніж сторінок в книзі, що захопила всю твою увагу?

Ми знаємо класне рішення, і вже підготували список кращих екранізованих сюжетів всіх часів. Перегляд цих картин не відбере в тебе багато часу, адже режисерам вдалося повністю розкрити тему, передати головну думку та ідею автора, наповнити фільми оригінальними діалогами і по-справжньому відтворити дух епохи за максимально короткий час!

Погодься, вражає? І навіть якщо більшість книг ти встигла прочитати, радимо переглянути, хоча б задля того, аби перевірити — читаючи, ти «бачила» картинку саме такою?  «Марсіянин» (The Martian) Натхненний однойменним романом Енді Вейра, Рідлі Скот наважився на зйомки науково-фантастичного, «неземного фільму».

Головний герой роману опинився на сам на сам на Марсі, в той час як на Землі всі переконані, що він загинув. Цікаво, як саме режисер відтворив описані в книзі

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA