люди страхи контакт ласки

Усе про стосунки №2. Види

Сейчас читают: 402
upsihologa.com.ua

Як правило, ті, хто мають схожий “життєвий нахил” можливо у кар’єрі, партнерстві, взаємодопомозі, створенні сім’ї, пошуку наставника або учня по життю - мають подібну життєву ціль.

В певний момент ці люди приймають рішення у обов’язковому порядку заключити союз із учасником № 2. Тут вони визначають правила, ролі, стиль поведінки і взаємного контакту, в окремих випадках навіть частоту і кількість зустрічей - це природний для людини процес спільного обміну цінностей тривалістю в життя.

Зрозуміло, що в голос, вони про це не домовляються хоча буває і таке, проте, найчастіше це відбувається на несвідомому чи підсвідомому рівні. Підсвідомість — основа репродуктивної діяльності психіки, яка сприймає, зберігає та відтворює все, що людина бачить, думає, відчуває без її волі та бажанняДля того аби уявити як проявляє себе підсвідомий рівень уявімо себе в ситуації, коли тобі подобається шоколадний запах парфумів.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA