Христина Соловій звёзды звездный стиль фотосессия Христина Соловій

«В такому одязі дуже звучить сила жіночності»: Христина Соловій приміряла стильні та чуттєві етно-образи у новій фотосесії

Сейчас читают: 334
cosmo.com.ua

Христина Соловій — втілення справжньої українки: стильної, сміливої, сильної та водночас дуже жіночної. Це можна простежити і у новій фотосесії співачки, більше про яку вона розповіла у ексклюзивному коментарі Cosmopolitan.  «До виходу синглу «Коала», який увійде до нового альбому, ми зняли великий фотосет.

Зйомка тривала більше 6 годин і загадом ми створили 8 образів. Зазвичай на фотосесіях я хочу все контролювати, дівчата зрозуміють.

А що стосується образів і мейкапу, то тут я або придумую все сама, або потім виношу мізки всій команді, що в нас все пішло не так.

Але не цього разу, не з цією командою. З фотографинею ми познайомились недавно і швидко відчули одна одну. Думаю, саме тому фото вийшли такі чуттєві.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA