Вибір покоління Z: чому всі в захваті від вертикальних телевізорів Samsung The Sero

Сейчас читают: 907
elle.ua

«UltraGroup — це не просто продаж модного високоякісного одягу, це частина індивідуальності та слідування трендам; і ми не втомлюємося підкреслювати це в усьому.

А що може якнайкраще передати ритм життя сучасної людини, як не мобільність та інноваційність технологій, що оточують її щодня», — вважає маркетинг-директорка UltraGroup Марина Ковтун.Особливістю Samsung The Sero є екран, що обертається: йому можна надати як стандартної горизонтальної орієнтації, так і вертикальної, що підійде для трансляції контенту зі смартфонів і планшетів.Якість зображення та фантастичну чіткість передачі кольорів забезпечує технологія квантових точок екрану Samsung QLED.

Інноваційний екран The Sero демонструє максимально реалістичну та яскраву картинку та відтворення колірного діапазону на 100%.Якісне відео доповнює не менш якісна 4.1-канальна 60W акустична система, що забезпечить об`ємне звучання.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA