характер

Все про тести на COVID-19: які бувають, коли застосовувати і де їх можна зробити?

Сейчас читают: 327
beauty.ua

У цій статті ми розберемося в тому,  які, взагалі, існують тести на коронавірус,  які з них включені в протоколи ВООЗ та МОЗ, коли і як їх застосовувати.

Окремо поговоримо про точність сучасних  експрес-тестів та їх доступність в Україні.До основних симптомів коронавірусу належать:  лихоманка, кашель та задуха, втрата нюху та смаку,  виражена втома, що не минає, навіть, після довгого відпочинку.У тяжких випадках інфекція може спричинити пневмонію, важкий гострий респіраторний синдром, ниркову недостатність і стати причиною смерті.

Як правило, симптоми коронавірусної інфекції розвиваються поступово, часто вони мають слабо виражений характер. А у деяких інфікованих осіб хвороба супроводжується настільки легкими симптомами, що це можна назвати безсимптомним перебігом.Але у будь-якому випадку однієї наявності чи відсутності симптомів недостатньо.

Важливо зробити тест на COVID-19.На сьогоднішній день тести на ковід можна розділити на три групи: ПЛР, ІФА та експрес-тести (на антигени та

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA