Сша люди благотворительность аутизм Сша

"Як обслуговувати клієнтів з аутизмом?": триває набір на участь у безкоштовному проекті

Сейчас читают: 694
hochu.ua

Триває набір на безкоштовну програму "Autism Friendly Space" (AFS) від Асоціації "Child.ua" для стоматологій та перукарень, які хочуть навчитися обслуговувати клієнтів з аутизмом.

За словами організаторів, ця програма допоможе громадам стати обізнаними в аутизмі, бізнесам — розвинути клієнтську базу та вийти на новий рівень, а людям з аутизмом — стати більш видимими в суспільстві.

За даними Центру по контролю і профілактиці захворювань (США) аутизм та аутичні риси зустрічаються у 1 з 54 людей. Люди з аутизмом — це великий сегмент потенційних клієнтів сервісних та продуктових компаній, таких як перукарні, стоматології, заклади харчування, магазини, освітні та розважальні центри.

За оцінками AFS, щомісяця кожна стоматологія та перукарня втрачає щонайменше 2% таких нових клієнтів.Люди з аутизмом трохи інакше сприймають навколишній світ і їм потрібні певні умови.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA