карантин здоровье Безопасность

Якими стануть офіси після пандемії та як зробити роботу в них безпечною: розповідає спеціаліст

Сейчас читают: 601
cosmo.com.ua

Незважаючи на те, що пандемія коронавірусу у світі все ще не згасла, ми все же потроху повертаємося до звичного життя — зокрема, до роботи в офісах.

Відповідно, зараз особливо актуальним стало питання дотримання санітарно-гігієнічних норм і можливості забезпечення безпечних умов перебування у робочих приміщеннях.

Що потрібно зробити компаніям, щоб адаптувати свої простори під нові реалії, розповідає керуючий партнер Partner Construction Олег Болебрух. Беремо до уваги ці лайфхаки! Як правильно підготувати офіс до виходу з карантину? Підготовка офісу до виходу з карантину включає в себе правильне налаштування постачання повітря до приміщення, його фільтрації, використання матеріалів і конструкцій, що легко дезінфікуються або самоочищаються, зонування простору.

Перш на все, потрібно розробити комплекс заходів з адаптації систем вентиляції та кондиціювання, які гарантують потрібний обмін повітря.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA