украинские бренды Интерьер декор

Загорніть усе: 9 оригінальних предметів для дому від українських брендів

Сейчас читают: 571
cosmo.com.ua

Останні місяці у всіх нас пройшли під знаком домашнього затишку. Карантин змусив ще більше полюбити свою оселю: про додаткові «штучки» для комфорту задумались навіть ті, хто ніколи в житті не зазирав до магазину декору.

Б’ємось об заклад, і ти теж думала про новий плед чи хоча б пару свічок! Разом з проєктом «Всі. Свої» ми склали список оригінальних предметів для дому, які хочеться мати просто зараз.

І це не просто красиві картинки з Pinterest, а реальні продукти українських виробників! Зовсім скоро їх можна буде купити на сайті vsisvoi.ua, де 12 червня запустився новий розділ «Дім та декор» з кращими брендами кераміки, виробів з дерева та скла, кухонного приладдя, домашнього декору, сувенірів, канцелярських виробів і косметики.  Вощена серветка Це не тільки про декор, а ще й про функціональність: просто не уявляємо, як ми раніше без них жили!

Вощена серветка від бренду Uf.Bee — це багаторазова обгортка, в якій можна зберігати продукти. Більше ніяких пакетиків у холодильнику, і не

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA