ЗАКОХАНІСТЬ ЧИ КОХАННЯ?

Сейчас читают: 844
upsihologa.com.ua

Коли  говорю про закоханість, одразу виникають асоціації вогню та іскор. Це досить сильне почуття, яке ніби захоплює тебе повністю в сіті.

Ти не спиш, не їсиш і думає тільки про нього/неї. І хочеш весь час бути поряд, все робити разом. Під час закоханості ви ніби злипаєтесь в одне ціле і хочете так і залишитись.

Ви хочете робити все разом, бути постійно поряд, для вас розлука в один день може показатись дуже важкою. При закоханості ігноруються всі недоліки партнера, адже із-за цієї бурі почуттів і не можеш помітити нічого, крім нього/неї.

Але характерне для закоханості те, що як швидко вона звалилась на голову так і швидко пройде це відчуття. Адже насправді, нам просто подобається не людина, а що ми відчуваємо поряд  з нею.КОХАННЯУ коханні все трішки по іншому, мені подобається вважати, що кохання це наш вибір, адже коли буря емоцій проходить, і перед тобою звичайна людина з недоліками в тебе постає вибір, залишатись із цією людиною чи знову шукати цих шалених емоцій.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA